2011

<Macro: (,)>

17. oktober 2011:

Aktivmøde og arbejdsopgaver

Afrigning + aktivmødet er veloverstået, og listen over forestående arbejdsopgaver ligger klar

Kommentarer (0)

15. september 2011:

Afrigning + aktivmøde

Sejlads sæsonens sidste sejladser er igang og afrignings-weekenden nærmer sig, hvor det er vigtigt at mange møder op. Det foregår lørdag d. 8. oktober på havnen i Haderslev.

Kommentarer (0)

12. juli 2011:

"Jensine i det fine selskab" i Fredericia Dagblad

Fredericia Dagblad har endnu engang bragt en flot artikel om Jensine - denne gang i forbindelse med udnævnelsen som Historisk Monument.

Kommentarer (0)

3. juli 2011:

"Dagens success" i Jydske vestkysten

Jensines udnævnelse som Historisk Monument blev 2. juli "Dagens Success" i Jydske vestkysten

Kommentarer (0)

20. juni 2011:

Jensine udpeget som Historisk Monument

Jensine er netop udpeget som ”Historisk Monument” af Skibsbevaringsfonden, der, støttet af Kulturministeriet, har til formål at bidrage til bevaring og restaurering af danske fartøjer. Udnævnelsen skete i forbindelse med Træskibs Sammenslutningen årlige pinsetræf i Nyhavn i København

Kommentarer (0)

10. juni 2011:

Jensine til Pinsestævne i Nyhavn

I Pinsen afholder Træskibs Sammenslutningen sit årlige pinsestævne, og denne gang foregår det i Nyhavn i det indre København - Jensine deltager selvfølgelig. Er du i København lørdag/søndag, så slå et smut forbi og se de mange flotte skibe.

Kommentarer (0)

28. februar 2011:

Besøg hos Skurgubberne

Jensine sæson 2011 er startet for skurgubberne. I dag fik vi besøg af aktive folk fra Fredericia der i vinterens løb havde konstrueret en vogn til transport af rundholter m.m. samt syet ny pose til jollesejlet. Hvad mon næste lørdag bringer af nyt?

Kommentarer (0)

2. januar 2011:

Generalforsamling 2011

Opdateret 12/1-2011: Jeg håber at I alle har er kommet vel igennem julen og ind i det nye år. Nu er det tid til at se fremad mod den kommende sæson, og traditionen tro starter vi året med generalforsamlingen.

Kommentarer (0)ikke logget ind. Klik her for at logge ind - Hjemmeside for jagten Jensine af Haderslev, bygget 1852 i Ålborg

Powered by Blackpoint and Umbraco