Hvordan kan jeg hjælpe

Der skal arbejdes

Du kan hjælpe på mange måder, uanset hvor i landet (eller verden) du er bosat.

Forening omkring Jensine fungerer udelukkende på frivillig basis, og da det kræver en masse arbejde at holde et skib som Jensine sejlende, så er der altid brug for ekstra hænder.

Vi har i løbet af året adskillige arbejdsdage og weekender - nogle er organiseret som annoncerede arrangementer, andre fungerer mere på "når-jeg-har-tid"-basis. Vi vil selvfølgelig opfordre alle til at deltage i nogle af de arbejdsweekender vi arrangerer omkring Jensine - det er en fremragende måde at lære de andre medlemmer i foreningen at kende, ligesom man nemmere for et mere indgående kendskab til Jensine og de mange detaljer omkring hende.

Der er også altid mulighed for at løse opgaver og hjælpe på egen hånd. Vi har konstant en lang liste af arbejdsopgaver, så hvis du du har tid, enten derhjemme eller nede på Jensine, så kontakt en af bestyrelsesmedlemmerne/skipperne for at høre hvad du kan gå igang med. Der er altid noget maler/snedker/... arbejde der skal udføre.

I du i nærheden af Haderslev om lørdagen i løbet af foråret, så mødes Skurgubberne i Skuret på Haderslev Havn, hvor de forbereder Jensines rundholter, maler, lakerer, ordner jollen osv - se mere her.

Økonomisk hjælp

At drive Jensine er en dyr affære, som primært bliver drevet af foreningens medlemmer. Hvis du synes projektet lyder spændende, og har lyst til at støtte det økonomisk er du meget velkommen til at kontakte vores formand eller kasserer. Se her for kontaktinformation.2. november 2010, Administrator

ikke logget ind. Klik her for at logge ind - Hjemmeside for jagten Jensine af Haderslev, bygget 1852 i Ålborg

Powered by Blackpoint and Umbraco