Ekstra stor afrigning i år - masten skal af !!


I år skal vi have repareret den stående rig, så masten skal af - det er et større projekt som kræver at alle giver en hånd med

I år skal vi have repareret den stående rig, for der er råd og slid flere steder, så masten skal af - det er et større projekt som kræver at alle giver en hånd med.

Vi starter med at pille sejl og rig af i Årøsund onsdag d. 1. oktober kl. 16 - og det er altså her at vi har brug for nogle hænder, så har du mulighed for at give en hånd med så giv besked til Tommy eller Torbjørn.

Til afrigningen lørdag d. 4. oktober starter vi så i Årøsund med at sejle Jensine til Haderslev, hvor vi pakker hende ind i vinterpressening og får de sidste ting ordnet.

Når den stående rig er pillet ned vil Årøsund værft pille masten af, så vi kan sejle afsted uden mast lørdag. Henover vinteren vil vi få lavet ny rig, dvs. nye beklædte wirer, bændslinger, øjer og en enkelt ny jomfru. Samtidig skal de elektriske ledninger samt ante´nnesystemet efterses og deltvist udskiftes.Tilføj kommentar:


18. september 2014, Administrator

ikke logget ind. Klik her for at logge ind - Hjemmeside for jagten Jensine af Haderslev, bygget 1852 i Ålborg

Powered by Blackpoint and Umbraco