Det er stadig muligt at komme med på sommertogt


Der er igen i år en god og lang sommersæson, hvor det er muligt at komme ud at sejle med Jensine. Flere af ugerne er ved at være booket – så har du lyst til at opleve den danske sommer fra Danmarks flotteste sejlskib (hvis vi skal sige det selv) – så er det med at få booket din plads.

Der er igen i år en god og lang sommersæson, hvor det er muligt at komme ud at sejle med Jensine. Flere af ugerne er ved at være booket – så har du lyst til at opleve den danske sommer fra Danmarks flotteste sejlskib (hvis vi skal sige det selv) – så er det med at få booket din plads.  Herunder et overblik over mulighederne.

 

Uge 26 - Fuldt booket

Uge 27 – Der sejles fra Onsdag til Lørdag. Der er et par børn, på besætningslisten på dette togt – så vil du gerne have børnene med ud at sejle eller vil du ikke sejle en hel uge er dette en oplagt mulighed. Men alle er velkomne, der er i øjeblikket  (6 ledige pladser). Det er Katrine, der er skipper.

Uge 28 – Heluges togt, med blanding af erfarne medlemmer, børn og nye medlemmer. Der er øjeblikket 2 ledige pladser og alle er velkomne. Det er Ernst der er skipper.

Uge 29 – Fuldt booket

Uge 30 – Heluges ”ungdomstogt” det er Simon Axø der er skipper og Jensine er denne uge traditionelt sejlet af unge mennesker uden børn.

Uge 31 – Fuldt booket

Uge 32 – Fuldt booket

Uge 33 – Heluges togt sejles af Palle. Der er i øjeblikket 2-3 ledige pladser og alle er velkomne

Uge 34 - Fuldt booket

 

Er det første gang du skal med ud og sejle sommertogt, så læs denne side /introduktion/foerste-gang.aspx eller kontakt skipperne for den uge, du overvejer. Når du har besluttet dig så kontakt skipperen for den uge, du vil sejle og så hjælper de dig igennem tilmeldingsprocessen. Jensine sejler kun med medlemmer, et års medlemskab koster 600 kr. og et sommertogt koster 1100 kr.

 

Kunne du godt tænke dig at sejle en af de uger der er fuldt booket, så kontakt skipperen – det kan være der er nogle muligheder eller en venteliste. Du kan se alle skippere og deres kontaktinformation på /arrangementer/kalender.aspx ellers er du velkommen til at kontakte Esben på jensine@rytters.dk så skal Esben hjælpe jer med at koordinere kontakten. Tilføj kommentar:


19. juni 2014, Esben Rytter

ikke logget ind. Klik her for at logge ind - Hjemmeside for jagten Jensine af Haderslev, bygget 1852 i Ålborg

Powered by Blackpoint and Umbraco