Historien om et brækket håndtag


Sidst på sæsonen i år brækkede det gule håndtag i bagbord dækskasse (som styrer vandtilførsel til service pumpen). Carsten Faaborg påtog sig opgaven at finde et nyt...

NytHåndtagMonteretSidst på sæsonen i år brækkede det gule håndtag i bagbord dækskasse (som styrer vandtilførsel til service pumpen).
Carsten Faaborg påtog sig opgaven at finde et nyt, men det viste sig faktisk ikke at være så nemt. Ihvertfald var det ikke tiolgængeligt i lokalområdet.

Carsten undersøgte håndtagets oprindelse, og fandt frem til en fabrik i Italien - Siral, der oprindeligt havde produceret det gamle håndtag.

I ledtog med Brenda fik Carsten startet en god korrespondence med en kontaktperson hos Siral, Atillio, og han blev præsenteret for vores problem, venligt ledsaget af masser af information og billeder af Jensine. Atillio syntes vores projekt med Jensine var så godt, at han kvit og frit sendte os et par nye håndtag som Carsten nu har monteret.

En dejlig historie der endnu engang viser at vi har et skønt projekt kørende med Jensine, og at vi har en masse gode medlemmer der til altid er klar til at yde en indsats til gavn for os alle.

 

Du kan kigge på Sirals seneste nyhedsbrev (på engelsk) som kort beskriver historien her:

 

Siral Newsletter

Siral newsletter

Forfatter/ansvarlig: SiralTilføj kommentar:


22. november 2010, Administrator

ikke logget ind. Klik her for at logge ind - Hjemmeside for jagten Jensine af Haderslev, bygget 1852 i Ålborg

Powered by Blackpoint and Umbraco