Fyrskib risikerer ophugning


Fyrskib fra 1877 risikerer ophugning. I annoncen står "Fyrskib nr. X sælges herved i offentligt udbud til højestbydende."

Artikel fra dr.dk, skrevet af:  var subj = "Fyrskib fra 1877 risikerer ophugning"; var title = "Jacob Pries-Hansen"; var email = "prs@dr.dk"; subj = escape(subj); document.write("<a Title='Kontakt " + title + "' href = 'mailto:" + email + "?subject=" + subj + "'>" + title + "</a> "); Jacob Pries-Hansen


- Fyrskib nr. X sælges herved i offentligt udbud til højestbydende.

Sådan stod der i en annonce, der var indrykket i Børsen fredag d. 10. september. Skibet, der skal sælges, er fra 1877, bygget i egetræ og formentlig det ældste eksisterende fyrskib i verden.

Det er Refshaleøen, der sælger skibet, selvom de ikke er ejere af skibet. Ejerne er forsvundet, og fordi Refshaleøen har tabt udgifter til leje af kajplads og elektricitet, kan de sælge skibet i det, man kalder offentligt udbud.

Fakta
Bud på skibet skal senest den 30. september 2010 kl. 12.00 være modtaget med post hos Advokatfirmaet Plesner, Amerika Plads 37, 2100 København Ø, att.: advokat Erik Mølenberg, eller med email. Der tages forbehold for at forkaste alle bud.

Se annoncen på Den Blå Avis her.

Fyrskib fra 1877 risikerer ophugning

13. sep. 2010 08.38 København

- Fyrskib nr. X sælges herved i offentligt udbud til højestbydende.

Sådan stod der i en annonce, der var indrykket i Børsen fredag d. 10. september. Skibet, der skal sælges, er fra 1877, bygget i egetræ og formentlig det ældste eksisterende fyrskib i verden.

Det er Refshaleøen, der sælger skibet, selvom de ikke er ejere af skibet. Ejerne er forsvundet, og fordi Refshaleøen har tabt udgifter til leje af kajplads og elektricitet, kan de sælge skibet i det, man kalder offentligt udbud.

Fakta
Bud på skibet skal senest den 30. september 2010 kl. 12.00 være modtaget med post hos Advokatfirmaet Plesner, Amerika Plads 37, 2100 København Ø, att.: advokat Erik Mølenberg, eller med email. Der tages forbehold for at forkaste alle bud.Tilføj kommentar:


2. november 2010, Administrator

ikke logget ind. Klik her for at logge ind - Hjemmeside for jagten Jensine af Haderslev, bygget 1852 i Ålborg

Powered by Blackpoint and Umbraco