Jensine er nu oprigget og næsten sejlklar


Oprigningen i bededagene vel overstået - vejret holdt, og der blev arbejdet igennem - ikke mindst af de nye ansigter.

20090509-20090509-DSC_0591.jpg

 

Hej allesammen, og tak for nogle super gode oprignings-bededage. Specielt var det godt at se en håndfuld nye ansigter, der virkelig arbejdede igennem.

Det var som sædvanligt ikke fordi vi var rigtig mange, 15 stykker, hvoraf nogle passede børn, men det gik rigtig fint alligevel, og vi nåede stort set igennem programmet.

Vi var i år lidt i underskud af mental-tons da de sædvanlige oprigger-kapaciteter havde andre gøremål. Vi var selvfølgelig spændte på at få det hele sat ordentligt op, men som Torbjørn sagde, så ”..kan det ikke gå galt – der er jo kun én måde det kan hænge på...” – det måtte vi så som om vi kunne modbevise.

Palle havde skaffet en lift, så alt det praktiske var i orden. Fredag gik Ernst og rodede med forskellige mekaniske- og elektriske projekter, og Torbjørn var lige forbi et par gange. Ellers gik vi bare og hyggede os selv.

Alt gik selvfølgelig fint, vejret artede sig, og børnene (5 styk fra 0-3 år) gik fra arm til arm og blev fint underholdt, alt tovværk, sejl, anker, jolle osv. blev monteret efter alle kunstens regler, og vi nåede som sagt stort set hvad vi havde planlagt. Enkelte maleropgaver udestår, men andre kom desuden også til, så alt i alt var det super godt.

Der blev arbejdet igennem, alle gav den en skalle både fredag og lørdag, godt hjulpet på vej af Katrines pilsnere og wienerbrød fra Skallebæk.

 

Jeg har lagt nogle billeder op på arrangementssiden her

 Tilføj kommentar:


2. november 2010, Administrator

ikke logget ind. Klik her for at logge ind - Hjemmeside for jagten Jensine af Haderslev, bygget 1852 i Ålborg

Powered by Blackpoint and Umbraco